bol

Tendinte 2018: Cum alegem luminile pentru decorul de Craciun

Cand se apropie momentul cel mai magic al anului, Craciunul, incepem sa decoram casa cu bradul, luminile, coroanele, ghirlandele si o multime de alte lucruri pentru a intra in spiritul de Craciun. Ceva ce devine din ce in ce mai important, sunt luminile. Daca doriti sa stiti cum sa alegeti luminile, in acest post va oferim cateva idei.

Unul dintre cele mai frumoase elemente ale decorului de Craciun este iluminatul si este capabil sa transforme un spatiu dandu-i un aer magic si confortabil si transmite acea melancolie de Craciun pe care multi dintre noi o simt in acest moment. Cu doar cateva lumini, veti putea evoca spiritul de Craciun in casa dvs.

Vom descoperi noile tendinte de Craciun cu decoratiuni minimaliste si inovatoare care se indeparteaza de lumina tipica si baroca de pe brad. Ele sunt, de asemenea, foarte economice si simple, datorita iluminarii nu veti avea nevoie de nimic mai mult.

decor

Tendinta pentru acest Craciun este foarte simpla, cu o inspiratie nordica clara si atingeri rustice revazute. Cu o paleta cromatica bazata pe albul imprejurimilor si a accesoriilor de Craciun, a culorilor pamantului pe care le gasim in lemnul mobilierului si al obiectelor de Craciun, cum ar fi ramuri sau trunchiuri de copaci. La ocazie vom adauga o mica atingere verde prin frunze, muschi, copaci si plante.

liini craciun

Toate acestea le vom completa-o cu o iluminare de Craciun a becurilor Led, in general, in format de ghirlanda. Indiferent de designul pe care il au, cel mai important lucru este acela ca dau lumina galbena pentru a obtine acel aspect confortabil.

casa umini craciun lumini

Daca va plictisiti sa le puneti in aceleasi locuri, creati mici decoruri minimaliste pe sertare, masa, semineu, rafturi sau pe podea.

Aranjati lumini verticale in ferestre ca perdele de Craciun. Odata aprinse, vor da o atmosfera foarte calda interiorului casei si vor decora exteriorul.

bol interior limini limini-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>