tarot gratis

Tarot gratis – cum arata viitorul in dragoste

De multe ori in viata noastra de dragoste pot aparea probleme legate de comunicare, sexualitate si prietenie. Vreti sa stiti daca sentimentele de iubire pe care credeti ca le aveti sunt adevarate? Este timpul sa descoperiti si sa cunoasteti raspunsurile prin magia tarotului.

Cartile de tarot sunt o sursa de lumina inspirativa, care va va ghida viata, va vor da sfaturi intelepte astfel incat sa puteti gasi dragostea vietii voastre si sa traiti fericiti.

Cand faceti acest lucru, trebuie sa fiti calmi, trebuie sa meditati la o anumita intrebare si veti vedea ca intr-un timp scurt, cartile de tarot vor deschide portile adevarului. V-ar putea interesa si “ce semnificatie au visele?”, pentru a putea descifra cele mai comune vise pe care le aveti.

Tarot gratis – cum arata viitorul in dragoste

Tarotul iubirii este unul dintre cele mai solicitate si care ne poate ajuta cel mai mult si avantajul este ca intr-un timp scurt veti primi sfatul intelept al cartilor, care va va lumina sufletul intr-un mod minunat.

Cand folosim carti de tarot gratis pentru a afla viitorul in dragoste, vrem sa obtinem ajutor prin altceva decat vraji si amulete. Cu jutorul citirii de tarot gratis putem sa ne cunoastem mai bine si sa ne analizam sentimentele, chiar daca le ignoram. Dar mai intai de toate, trebuie sa credeti in puterea cartilor si a cunostintelor lor.

tarot gratis

Cartile de tarot ale iubirii

Cand ne punem intrebari legate de dragoste, intrebari daca vom intalni pe cineva special sau daca relatia noastra are un viitor, primim urmatoarele carti de tarot:

Nebunul: ne avertizeaza ca o persoana noua va intra in viata noastra, dar, probabil, nu va fi o relatie stabila.
Imparatul: putem defini imparatul ca autoritate si reprezentare a paternitatii. Protejeaza si apara familia, deci nu este surprinzator faptul ca, daca apare aceasta carte, vorbim despre o persoana noua pe care o vom cunoaste si cu care putem avea o relatie de durata.
Imparateasa: putem incepe o relatie cu o persoana din cercul nostru cel mai apropiat. In plus, aceasta reprezinta o buna comunicare cu un inalt nivel de intelegere.
Magicianul: reprezinta inceputurile, asa ca arunca lumina asupra intrebarii daca vom intalni pe cineva special.
Marele preot: reflecta relatiile conventionale in care respectul si iubirea sunt prezente in fiecare zi. Persoana credincioasa care doreste o relatie stabila.
Preoteasa: vorbeste despre rabdare in treburile dragostei, deoarece nu este inca cel mai bun moment sa ne gasim perechea sufleteasca.
Forta: zile de mare pasiune in viata dvs. se apropie daca aceasta carte apare, atata timp cat restul cartilor ii insotesc sensul.
Justitiarul: ne spune despre o decizie care, desi este dificila, stim ca trebuie sa o luam. De asemenea, ne invita sa reflectam si sa ne gandim la ceea ce ne ajuta pe noi sa fim fericiti.
Indragostitii: o iubire dulce si frumoasa va aparea. Dar, inainte de asta, trebuie sa analizati daca sunteti intr-adevar pregatiti pentru dragoste si o relatie stabila.
Carul: reflecta miscarea, astfel incat relatia nu va avea prea multe momente de liniste si va avansa mereu. De asemenea, vorbeste despre incredere si despre cealalta persoana, daca este plina de energie buna.
Judecatorul: poate avea sensuri diferite, poate avertiza in legatura cu cineva din trecut, la noi modalitati prin care putem relationa cu o persoana care a intrat in viata noastra, pana la experiente neobisnuite si unice.
Steaua: va spune ca sunteti intr-un moment minunat veti intalni pe cineva nou, dar mai intai trebuie sa va deschideti.
Luna: poate fi citita in moduri diferite, deoarece ne transmite confuzia si ne face sa vedem ca nu am depasit inca trecutul; sau, daca apare cineva, nu va fi o relatie optima.
Soarele: vorbeste despre eliberare si caldura, despre succese viitoare si fericire cu o persoana speciala care ne va aduce relaxare.
Moartea: reprezinta o schimbare si atunci cand realizam o citire de tarot gratis legata de dragoste, ne vorbeste despre aparitia unui nou om, dar inainte, trebuie sa depasim un alt obstacol. Mai intai trebuie sa ne schimbam.
Echilibrul: reflecta echilibrul si ne cere rabdare in problemele de dragoste.
Spanzuratul: trebuie sa asteptam sa gasim o persoana speciala. In acelasi mod, trebuie sa ne schimbam mentalitatea si trebuie sa vedem viata intr-un mod mai optimist.
Pustnicul: vom intalni o persoana noua si speciala, dar intr-un mod mai lent. Asteptarea va merita, pentru ca relatia va dura.
Turnul: ne spune ca nu va aparea cineva in viata noastra in viitorul apropiat.
Lumea: exista mari oportunitati de care trebuie sa profitati pentru a va atinge obiectivele. Cineva special va aparea.

Trebuie sa credeti in asta, si trebuie sa vedeti totul intr-un mod pozitiv pentru a atrage numai lucruri bune in viata dvs. Cartile de tarot sunt prieteni buni pentru a va cunoaste viitorul nostru: profitati de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>