Readu pasiunea si dorinta in relatia ta

O relatie de cuplu pasionala necesita munca din partea ambilor parteneri. Iubirea nu este suficienta pentru a crea armonie. Iata câteva sfaturi scurte și dulci, care, dacă le implementați, vor avea un impact extraordinar atât asupra frecvenței și satisfacției vieții sexuale:

Creati momente amuzante

Ucigasul numarul unu al pasiunii intr-un cuplu este lipsa de distractie. Nu uita ca distractia si pasiunea vin si din vizionarea de filme porno. Daca nu mai razi impreuna cu partenerul si daca nu mai aveti parte de momente distractive, atunci relatia nu mai are cum sa fie frumoasa si armonioasa. Prea multe cupluri se apropie de sex cu o seriozitate iesita din comun. Anxietatea in dormitor este destul de comuna, iar oamenii uita sa se mai bucure de sex fara inhibitii. Flirtrul trebuie sa existe in permanenta intr-un cuplu, chiar si dupa multi ani de relatie. Cuplurile trebuie să învețe să foloseasca arta seducției – sa tachineze, și, cel mai important, să se distreze în timp ce o fac.

Amintiți-vă că preludiul începe în momentul în care se încheie ultima întâlnire sexuală

Toți trebuie să ne simțim doriti, inclusiv sexual. De aceea, este esential ca pe langa sex sa existe si momente de afectiune si de tandrete intre voi. Acestea nu trebuie sa lipseasca pentru ca ajuta la o conexiune mai buna intre parteneri si la o viata sexuala implinita. Sarutati-va, imbratisati-va si atingeti-va in fiecare zi, spontan, ori de cate ori simtiti sa faceti asta. Trimiteți mesaje text aleatoare care împărtășesc ceva ce vă place despre partenerul dvs. Încercați să lasati biletele de dragoste în locuri surprinzătoare, cum ar fi în interiorul dulapurilor, pe frigider, sau pe o oglindă de baie etc.

Un psihic bun duce la sex bun

Cel mai mare organ sexual este creierul tău. Dacă mintea dvs. nu este pe deplin prezentă pentru sex, corpul dvs. pur și simplu nu poate funcționa așa cum ar trebui. Femeile nu se vor putea lubrifia, bărbații nu vor putea să obțină sau să mențină erecții, iar nimeni nu va putea să aiba orgasm la fel de ușor cum ar dori. Mindfulness adâncește intimitatea fizică prin intensificarea tuturor simțurilor noastre și poate imbunatati foarte mult viata intima a unui cuplu. Cuplurile care raportează cea mai mare valoare de satisfacție în intimitatea lor emoțională și fizică sunt, de asemenea, cei care practică în mod regulat mindfulness.

Cunoașteți ce doriți și cereti

Fiecare dintre noi are anumite dorinte si fantezii sexuale. Ideal ar fi ca aceste fantezii s ani le indeplinim cu partenerul nostru. De aceea, o comunicare sincera si deschisa este atat de importanta. Construim intimitate și avem mai mult sex mai satisfăcător când suntem expresivi, atât verbal, cât și cu atingerea noastră. Nu presupuneți că partenerul dvs. știe ce vreți sau chiar cum doriți să faca sex.

Încercați ceva nou

Creierul nostru asimileaza noutatea în mai multe moduri. Ori de câte ori încercăm ceva nou, avem niveluri crescute de dopamină care ne dă acea stare de euforie și plăcere. În plus, este activată și o regiune din mijlocul nostru numită Zona Segmentală Nigra / Ventralian. Intra si pe ziare.com pentru a-ti imbunatati viata intima cu sfaturi de la specialisti in sex.