Pastreaza relatia armonioasa chiar si atunci cand lucrezi foarte mult

Într-o lume din ce în ce mai concentrată pe o cultură a muncii, poate fi aproape imposibil să te concentrezi pe relatia de cuplu. O listă din ce în ce mai mare de treburi, locuri de muncă stresante și cerințe din partea familiei, a copiilor și a prietenilor poate face ca relația dvs. să alunece pe o panta gresita. Provocările de a jongla cu programul zilnic și relația voastră pot deveni și mai descurajante dacă dvs. și partenerul lucrați în momente diferite.

Freelancerii ar putea munci mai mereu, în timp ce un partener care lucrează în tura de noapte s-ar putea lupta cu epuizarea cronică. Gestionarea orarelor conflictuale nu înseamnă însă să renunți la relația ta. Cu puțină ingeniozitate, puteți avea mult timp de calitate împreună.

CREAREA UNUI ORAR FAMILIAR

Crearea unei liste de obiective și programarea zilei vă pot ajuta să va atingeți obiective legate de muncă, dar puteți adopta același sistem pentru programarea timpului cu partenerul dvs chiar si atunci cand va uitati la adult69 filme porno. Mai degrabă decât în ​​speranța de a obține ceva timp împreună când amândoi aveți un moment liber, încercați să programați activ timpul împreună și să planificați activități. Programarea vă permite să anticipați cât va dura o anumită activitate și vă încurajează să petreceti timp de calitate cu partenerul dvs.

AVANTAJE DE FLEXIBILITATE

Dacă aveți o oarecare flexibilitate în programul dvs. de lucru, lucrați cu partenerul dvs. pentru a crea împreună un program. Acest lucru poate maximiza numărul de ore „oprite” pe care le aveți în același timp. De exemplu, dacă lucrați în tura de noapte și partenerul dvs. este independent, încercați să-i cereți partenerului dvs. să programeze întâlniri la începutul turei, astfel încât el sau ea să poată petrece mai puțin timp lucrând în timpul liber.

PRIORIZAREA RELAȚIEI

O listă nesfârșită de sarcini și obligații de muncă poate fi incredibil de descurajantă. Relația dvs. este însă o obligație importantă și o sursă de bunăstare emoțională. Dacă sunteți în permanență ocupat, este tentant să refuzați să faceți ceva distractiv până când nu ați finalizat toate activitățile legate de muncă. Deși acest lucru vă poate face eficient, vă poate face și nefericit. Tratați-vă relația așa cum tratați munca și acordați prioritate timpului cu partenerul, chiar dacă aceasta înseamnă întârzierea altor sarcini.

MERGETI IN VACANTE

Pentru cuplurile care lucrează în schimburi diferite, weekendurile, sărbătorile și vacanțele joacă un rol cheie în petrecerea timpului împreună. Profitați de timpul liber și programați-vă pauzele astfel încât să coincidă unul cu celălalt. Dacă partenerul dvs. este un antreprenor al cărui sezon aglomerat este primăvara, de exemplu, încercați să vă construiți propriul program, astfel încât să puteți lua mai mult timp liber într-o perioadă mai puțin ocupată a anului.

COMUNICARE DESCHISA

Dacă nu puteți petrece timp regulat împreună, scurtele momente de comunicare vă pot ajuta să păstrați intimitatea și să vă ofere un puternic stimulent de a lucra împreună pentru a stabili prioritatea relației. Trimiteți mesaje text partenerului în timpul zilei sau luați câteva minute pentru a conversa online sau prin telefon. O notă plăcută în servieta partenerului tău sau un memento rapid prin chat că îți iubești partenerul te poate ajuta să te simți aproape chiar dacă trebuie să petreci ore întregi departe de partener. Toate aceste sfaturi si multe altele le gasesti si pe unica.ro.