vand baza de date email

Înainte de a cumpăra o listă de e-mail, citiți asta! Ce să știți despre cei care vand baza de date email

Când se analizează modalități de generare de bani din traficul web, mulți proprietari de site-uri ignoră importanța și oportunitatea adreselor de e-mail. Dacă aveți un conținut bun, obținerea adreselor de e-mail va fi relativ ușoară; Vizitatorii vor opta pentru buletinele dvs. de știri electronice sau vor transmite informațiile de contact în schimbul accesului la o bucată unică de conținut sau instrument. Și multe site-uri colectează liste de e-mail uriase. Dar, de multe ori, lipsa este execuția pentru a transforma aceste adrese de e-mail în venituri. Ce să știți înainte de a cumpăra o listă de e-mail? Cum vand baza de date email legal?

Ca întotdeauna, formula exactă va varia în funcție de site și de public. Dar putem oferi unele îndrumări pentru cei care doresc să pună listele de e-mailuri să lucreze pentru ei.

Poate că sunteți o companie nouă și nu aveți o bază de clienți. Poate că aveți un serviciu pe care sunteți sigur că oamenii îl vor iubi … doar că nu au auzit despre tine. Oricare ar fi motivul, cumpărarea unei liste de e-mailuri de la cei care vand baza de date email pare a fi o modalitate ușoară și ieftină de a vă dezvolta afacerea. Dar, există unele consecințe grave pentru cumpărare. Și există beneficii reale pentru utilizarea unei liste!

Există mulți vânzători care vand baza de date email sau le închiriază (deși închirierea înseamnă că vânzătorul de listă menține proprietatea și controlul listei de e-mailuri). Acestea sunt colecții de adrese de e-mail pe care vânzătorii le vând către orice companie sau persoană fizică care poate plăti taxele. Lista dvs. de e-mailuri este considerată a fi o listă achiziționată sau partajată dacă este furnizată de o terță parte, cum ar fi un furnizor de listă de e-mail sau un afiliat. Există câteva moduri în care cei care vand baza de date email construiesc aceste liste de e-mailuri care nu sunt activate.

O metodă comună este cea pe care probabil că ați întâlnit-o. Gândiți-vă la anunțurile banner intermitente pe care le vedeți pe web. Ei spun lucruri precum “Felicitări, ați câștigat un iPad gratuit”. Sau “Sunteți vizitatorul nostru de 1 milion de vizitatori, faceți clic pentru a vă revendica premiul!”

O altă metodă de colectare se întâmplă atunci când cei care vand baza de date email din show-urile de comerț din industrie (sau alte evenimente) unde oamenii își dau informațiile în timpul procesului de înregistrare. Acest lucru nu este același lucru ca și oamenii care s-au înscris direct la standul tău de comerț! Acesta este locul în care vânzătorii de listă achiziționează întreaga listă de înscrieri, de la târgul comercial, în sine.

Dacă vă înscrieți pentru ceva și termenii includ cuvinte precum “Înscrieți-vă pentru a primi actualizări de la noi și de la partenerii noștri, despre care credem că doriți”, este posibil ca adresa dvs. de e-mail să fie colectată pentru o listă partajată sau vândută. Un subset al acestei metode se numește co-înregistrare. Aici vă înscrieți la un site web, însă acel site web vă va conecta, automat sau aproape automat, la alte site-uri. Ei încearcă să legitimeze acest lucru prin informarea dvs. cu privire la abonamentele suplimentare sau furnizarea de casete pentru a debifa. Aceasta este o situație în care nu intenționează abonatul să se înscrie pentru materialul pe care îl primește.

Cea mai puțin salubră metodă de a crea aceste liste este recoltarea prin e-mail. Acesta este momentul în care cei care vand baza de date email, folosesc roboții pentru a accesa cu crawlere web-ul și pentru a colecta adrese de e-mail de pe site-uri web, forumuri și secțiuni de comentarii. Nu prea frumos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>