ALHAMBRA

Cele mai spectaculoase palate ale lumii pe care trebuie să le vizitați

Există palate uimitoare pe tot globul care vă permit să explorați casele opulente al regalităților, trecute sau prezente. Ele sunt un loc minunat pentru a studia arhitectura fabuloasă și pentru a vedea artefactele și artele istorice.

Iată cele mai spectaculoase palate ale lumii:

PALATUL LOUVRE

Palatul Louvre se află în Paris, Franța și este, de asemenea, unul dintre cele mai renumite muzee naționale din lume. Muzeul a fost deschis publicului din 1793 și atrage anual peste opt milioane de vizitatori. Este o clădire uimitoare care este umplută cu unele dintre cele mai faimoase sculpturi, artefacte și artă din lume. Rezervă cel puțin o zi să te plimbi prin acest loc fascinant.

lucru

PALATUL IMPERIAL TOKYO

Dacă vă planificați o vacanță în Japonia, atunci Tokyo ar trebui să fie cu siguranță pe itinerariul dvs. Palatul Imperial din Tokyo se află la o scurtă plimbare de gara din Tokyo și se află pe fostul sit al Castelului Edo. Este înconjurat de ziduri și șanțuri masive și este chiar în mijlocul orașului Tokyo. Puteți să vă alăturați tururilor ghidate pentru a explora centrul Palatului, dar nu sunt disponibile camere de interior pentru public. Palatul a fost distrus în timpul celui de-al doilea război mondial, deși din fericire a fost reconstruit.

tokyo

ORAȘUL INTERZIS

Orașul interzis este situat în inima orașului Beijing și a fost palatul imperial din 1420 până în 1912. Este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și este cea mai mare structură palatală din lume. Este un loc minunat pentru a explora istoria și cultura chineză. Există 9999 de camere umplute cu artefacte vechi și puteți să vă plimbați prin Muzeul Palatului, Grădina Meridian și multe alte zone fantastice.

Forbidden_City_Beijing

PALATUL BUCKINGHAM

Palatul Buckingham este casa actuală a familiei regale britanice și este situată în Londra, Anglia. A fost construită în 1703 și achiziționată de regele George al III-lea în 1761 pentru regina Charlotte. A fost extins în timpul secolului al XIX-lea și a devenit reședința londoneză a monarhului britanic în 1837, odată cu aderarea Reginei Victoria. În timpul lunilor de vară puteți să vă alăturați unui tur al palatului. Palatul are 775 de camere, o scară mare și puteți vedea și camera de tron. Grădinile sunt, de asemenea, deschise publicului și este cea mai mare grădină privată din Londra.

buckingham-palace

POTALA PALACE, LHASA

Palatul Potala din Lhasa, China a fost odată reședința de iarnă a lui Dalai Lama și sediul guvernului tibetan. A fost desemnat Site al Patrimoniului Mondial în 1994. Este o minune arhitecturală de 13 etaje și situată pe partea de sus a Red Hill. Palatul are mai mult de 1000 de camere care sunt umplute cu priveliști minunate. Există numeroase capele, săli de rugăciune și stupi de aur .

potala

ALHAMBRA

Alhambra este în Granada, Andaluzia, Spania și este un exemplu uimitor de arhitectură islamică. În fiecare, mai mult de 6000 de turiști vizitează această fortăreață uimitoare care nu trebuie să fie omisă. Cetatea este de 26 de acri și puteți explora palate, clădiri, turnuri, curți și grădini timp de ore.

ALHAMBRA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>